Toekomst van Wilmots blijft onzeker

0

De gesprekken over de positie van Marc Wilmots zijn van start gegaan. De technische commissie van de Belgische Voetbalbond hield dinsdag een eerste topoverleg op een geheime locatie. Er was nog geen witte rook na de bijeenkomst.

De KBVB bracht wel een persbericht naar buiten. “Vandaag heeft een eerste vergadering plaatsgehad in een reeks van informele afspraken m.b.t. de evaluatie van UEFA Euro 2016 en de toekomst van de nationale ploeg”, klinkt het in het communiqué.

Het is nog even wachten op een definitief besluit van de technische commissie. Er zal de komende dagen eerst met Marc Wilmots gesproken worden. “Na dit intern overleg zullen eerstdaags ook informele gesprekken met Marc Wilmots plaatsvinden. Bart Verhaeghe en Mehdi Bayat zullen daarbij de KBVB vertegenwoordigen”, zo valt er te lezen.

De voetbalbond zal niet communiceren over de voortgang van deze gesprekken. “Formele beslissingen zullen pas genomen worden in de technische commissie van de KBVB. De KBVB wenst de gesprekken in alle sereniteit te laten verlopen en zal niet over de voortgang ervan communiceren tot er officiële keuzes zijn gemaakt.”