Wedtips ek voetbal

wedden op ek

Wedtips EK Voetbal! Als u wilt wedden op de voetbalwedstrijden tijdens het EK voetbal 2016, zijn deze onderstaande tips zeker de moeite waard om mee te nemen! Lees ze door en misschien hou jij wel een extra zakcentje over aan wedden op het EK voetbal 2016!

  1. Wees goed voorbereid! Lees de statistieken door van beide ploegen. In welke helft scoort team A het meest en wie zou wel eens het winnende doelpunt kunnen maken bij team B? Het internet staat vol met statistieken van eerder gespeelde wedstrijden, doelpuntenmakers en nog veel meer!
  2. Kies de juiste wedstrijd. Zoek naar wedstrijden met de beste odds. Teams die aan elkaar gewaagd zijn, leveren vaak hogere quoteringen op. Hierdoor is er veel geld te verdienen als je wedt op deze wedstrijden. Echter, is het risico ook groter dat je op het verkeerde team je geld inzet! Kies daarom altijd voor wedstrijden met de beste odds en bekijk de eerder gespeelde wedstrijden tussen deze twee teams. Je kunt de wedstrijden ook live volgen op www.sportlivestreams.be.
  3. Kies de juiste bookmaker. Niet alleen de odds per wedstrijd zijn verschillend, maar vaak maken bookmakers ook onderscheid in dezelfde wedstrijden. Dit hangt af van het aantal geld dat al door andere gokkers is ingezet om deze wedstrijd. Ga daarom zorgvuldig op onderzoek uit welke Bookie je het beste kunt kiezen. Verderop in dit artikel vind je een overzicht van de door ons aanbevolen bookmakers met de daarbij horende EK acties voor Wedden op het EK!
  4. Rekening houden met poulesysteem. Wedden op het EK voetbal 2016 is anders dan je geld inzetten op de reguliere competitie. Op een EK eindronde is het doelsaldo namelijk van groot belang en kunnen de derde wedstrijden in de poule vaak op een ‘akkoordje’ gegooid worden, zodat beide ploegen de volgende ronde bereiken. Hou dus – voordat je een weddenschap plaatst – rekening met de stand in de poule.

 

betWay