EK poule

De EK pool is benaderbaar via ek.nl. Klik hier voor de directe link naar de pool.

EK pool 2016

 

Uitleg verhuizing pool naar EK.nl
We hebben dit zo gedaan omdat de iframe in EK.be de pool niet altijd even goed weer kon geven. Dit is nu opgelost door de pool te beheren op EK.nl. De pool is verder hetzelfde en je kunt gewoon inloggen met je eerder opgegeven gegevens. Er is inhoudelijk niets gewijzigd.

De EK poule 2016 wordt u aangeboden door EK.nl. EK.nl is partner van EK.be. De communicatie voor de poule zal via EK.nl gebeuren.

De poules op EK.be zijn uniek omdat ze volledig gratis zijn voor iedereen. U kunt dus echt volkomen gratis een poule opzetten voor uw vrienden, kennissen of collega’s. Ook grote poules voor bedrijven zijn geheel gratis. Meld je aan voor de poules op EK.be en beleef het EK nog intenser en leuker dan dat het al is.

De EK poules van EK.be zijn uniek:
– Het is volkomen gratis (ook bij grote deelname en voor bedrijven of verenigingen)
– U kunt te allen tijden tussentijds stoppen met uw invoer en dit op een later moment afmaken. Alle tussentijdse resultaten worden netjes voor u opgeslagen.
– U kunt gemakkelijk deelnemen aan meerdere open of besloten poules.
– U kunt ervoor kiezen een dagelijkse mail te ontvangen met daarin de actuele stand binnen de poules waaraan u deelneemt. U kunt dit per poule instellen.
– Dagelijks een overzicht van de gespeelde wedstrijden en welk resultaat dat heeft gehad op jouw puntenaantal. Ook dit is per pool instelbaar.
– Te allen tijde inzicht in de rangen en standen van de poules
– Overall ranglijst van alle deelnemers van alle poules