Opstelling België – Hongarije

0

Opstelling België – Hongarije. Bekijk hier de opstelling van België in de match tegen Hongarije. De Rode Duivels nemen het in deze match op tegen het sterke Hongarije, dat groepswinnaar was in de poule van Portugal met Cristiano Ronaldo. De Belgen zullen weinig veranderen in de opstelling ten opzichte van de laatste gewonnen wedstrijd tegen Zweden.

Opstelling België

Hieronder de opstelling van België in de match van 26 juni 2016 tegen Hongarije. De wedstrijd gaat van start om 21.00 uur. Hoogstwaarschijnlijk is Dembele niet fit voor de match, waardoor Naingogolan zijn plek op het middenveld inneemt. Witsel zal ook plaats nemen op het middenveld. Na zijn goede optreden mag Meunier de rechterflank bestrijken en we zien ook geen basisplaats voor Carrasco. Dries Mertens neemt zijn positie in op de rechterflank.

Dit is de ideale opstelling tegen Hongarije volgens onze specialisten én onze lezers

Opstelling Hongarije:

Bij Hongarije zal het grootste gevaar komen van Balázs Dzsudzsák. De aanvoerder maakte in de vorige match tegen Portugal namelijk twee doelpunten en zal met zijn afstandsschoten de eerste test worden voor onze Thibaut Courtois!

opstelling hongarije

opstelling hongarije